Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе заявив, що не хоче та не виступає в Росії з 2008 року, а точніше з часів російської окупації частини території Грузії. А також зізнався, що ще у тому ж році повернув Володимиру Путіну Орден дружби.

Про таке він розповів українському журналісту Дмитру Гордону.

"Я (в РФ) з 2008 року не був в жодному місті. Але у мене є віддушина. У мене є чудова російськомовна програма, і коли мені хочеться співати ці пісні, я приїжджаю в Україну", - розповів 81-річний співак.

Також Кікабідзе запевнив, що його постійно запрошують до Росії на гастролі та концерти, але він відмовляється, бо вважає неприйнятним виступати в країні, яка є агресором.

Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Почнемо з того, що політика і народ - не одне і теж, це різні речі. У мене дуже багато листів лежить із запрошеннями з різних міст, і люди кажуть: "Це ж Путін, це не ми", але... Весь час запрошують. Але, не можна співати тим людям, які тебе хочуть побити. Я маю на увазі - політикам, не всім, звичайно. Якщо зайшов до тебе танк з якимось прапором, то в цю країну ти не повинен їхати співати та розважати", - наголосив він.

Водночас народний артист додав, що з часом історія все розставить на свої місця, і, можливо, колись він все ж відвідає Москву.

"Політика якщо зміниться, я поїду на будь-які виступи, на переговори, на концерти, на що завгодно. Щоб люди там не думали, що грузини - це вороги. Тому що в Грузії вважають, що Кремль - наш ворог. Українці вважають, що це ворог", - заявив артист і додав, жартуючи, що тільки "бразильці поки не знають...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Знай. ua писав, що фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною.