Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новим відео, на якому показала, що з нею відбувається на самоізоляції.

У ролику видно обличчя Аліни, яким вона активно жестикулюють. Дівчина на відео нявкає під акомпанемент чоловічого голосу, кривляється і посміхається. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. Одягу на ній не видно, зате є цікава прикраса на шиї. У підписі до відео Гросу написала: "«Зелені очі бувають у дурних або у божевільних» А. А. Чехов. P. s. Ні, не збожеволіла. На самоізоляції цій і не тільки занявкаєш… А який у вас колір очей?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.