Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зірка опублікувала в мережі веселе відео, на якому в черговий раз нагадала фоловерам про конкурс, в якому розігрується автомобіль.

У ролику Аліна з'явилася в темному светрі, а до її нової стрижки-каре фанати все ще не можуть звикнути. У ролику артистка багато посміхається, кокетує і нагадує користувачам умови конкурсу, а також про автомобіль або гроші, які можна виграти. А ще Гросу кілька разів складає пухкі губи в поцілунку і каже шанувальникам, що любить їх. Про конкурс Аліна ще раз розповіла у підписі до відео і побажала учасникам удачі. А фоловери не залишили без уваги цю забавну публікацію зірки, користувачі активно обговорюють образ Гросу і засипають її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.