Знаменита та досить скандальна американська співачка і актриса Леді Гага пройшлася вулицями Лос-Анджелеса у відвертому вбранні під час режиму самоізоляції, введеному через коронавірус, та шокувала шанувальників з усіх куточків світу.

Відповідні світлини оприлюднило видання Daily Mail.

Відтак, на оприлюднених кадрах 34-річна виконавиця відображена в захисній масці, спортивному бюстгальтері і легінсах, яка прямувала в кафе разом з виконавчим директором Майклом Поланскі. Але не це шокувала фанатів артистки, а її зайві кілограми, які чудово було видно на фотографіях.

Леді Гага

За словами шанувальників, після такої самоізоляції зірці буде досить важко повернути свою форму та "назад влізти у свої вишукані наряди": "Я думала, що вона в хорошій формі!", "Зовсім неприваблива жінка", "Так, старість її не прикрашає", "У неї явно є зайва вага", "Навіть у Леді Гаги з'явився живіт після карантину", "Навіщо надягати наряд з такою фігурою?" – коментують фото користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мільйонерка Леді Гага залишила старого батька з боргами в розпал карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, YouTube затіяв всесвітній випускний, розважати дітей будуть Барак Обама, Майлі Сайрус і Леді Гага.

Також портал Знай.uа писав, як насправді виглядають зіркові теледіви.