Вчора, 28 березня, оскароносної співачці Стефані Джоанн Анджеліні Джерманотті, більш відомої світові під псевдонімом Леді Гага виповнилося 33 роки.

Як повідомляє Daily Mail, поп-зірка відсвяткувала свій день народження у вузькому колі друзів на розкішній яхті в Кабо-Сан-Лукас (Мексика).

Папараці помітили знамениту іменинницю на борту судна ще в середу напередодні дня святкування.

Леді Гага з подругою

Володарка Оскара стримано поставилася до прогулянок, була одягнена в синій батник. Леді виглядала сумною, і, можна сказати, навіть похмурою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можливо, це пов'язано з тим, що минулого місяця іменинниця розлучилася з Крістіаном Каріно, через чотири місяці після оголошення заручин.

Раніше ходили чутки, що Гага завела відносини з виконавцем ролі Соколиного ока в "Месниках" актором Джеремі Ренером, проте на знімках він відсутній.

Леді Гага з подругою на яхті

Ходять чутки про "супер близьку" дружбу між Леді Гага і Реннером, який підтримав співачку з розбитим серцем після невдалої помоловки. На цьому тлі пара зблизилася і почала постійно проводити час разом.

"Кріс не дуже добре ставився до Газі ближче до кінця їх відносин, і вона дійсно спиралася на Джеремі протягом декількох тижнів після його закінчення", — заявлят анонімний источик.

Тому справа не тільки в тому, що актор допомагає головній героїні "Народження зірки" подолати невдалий дворічний роман з Каріна.

Леді Гага з друзями

Леді Гага порвала зі своїм нареченим у лютому, менш ніж за тиждень до того, як отримала нагороду за кращу оригінальну пісню на 91-й церемонії вручення премії Академії за фільм "Народження зірки".

Нагадаємо, поки всі обговорюють "роман" Леді Гаги і Бредлі Купера, шанувальники співачки запідозрили її у відносинах з іншим актором.

Як повідомляв "Знай.uа", Леді Гага зробила яскраве визнання, яке змусило фанатів ридати.

Також Знай.uа" писав, що Мадонна і Леді Гага показали, що робити в ліжку з Оскаром.