Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Зіркова сімейка через місяць виклали веселе відео, на якому прорекламували популярний бренд дитячих товарів. Віра і Роман ніжно цілувалися, а після впали в гору підгузників, недбало розкладених на ліжку. Красуня також пожартувала, що раніше закохані падали лише в пелюстки троянд, однак тепер життя молодих батьків назавжди змінилося.

Ось воно - батьківське щастя;))) Раніше ми падали в пелюстки троянд, а тепер в м'які підгузки. 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

Фолловери залишилися в захваті: "Ахахха🤪Віра🤪🤪🤣Ромаааа🤣", "Хороші❤️", "Як мило і весело! 😍😍😍❤️❤️❤️", "😁😁😁😁 смішні", "Класні! Щасливіііі!", "@kekeliavera, Ви з @romandudaofficial, неймовірні, такі щирі, позитивні, милі, а найголовніше СПРАВЖНІ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ви гарна пара".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.