Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі миле фото з сином і розповіла, як жила до зустрічі з ним, і як хотіла його виховати.

На знімку Регіна позує десь на пляжі, мабуть, це архівне фото, вона тримає на руках малюка, але він попою до об'єктиву. На ній світле плаття і кокетлива солом'яний капелюх, телезірка з легкою посмішкою і без макіяжу дивиться в камеру. У підписі до кадру Тодоренко розповіла, що колись мріяла виховати своєї дитини супергероєм, але, коли стала мамою, все змінилося. "Коли я була #free, думаючи про дітей, у мене виникала нав'язлива ідея зробити з цих маленьких незміцнілих чоловічків стресостійкість витривалих броненосців з титанічною силою, які змінять світ. Я плюнула на свою ідею зробити з сина героя марвелівських коміксів, щоб потім він не став черговим "Таносом, який побажає знищити Всесвіт" з-за того, що його мама, дурепа, вирішила влаштувати йому не дитинство, а квест з подоланням", - говорить зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.