Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламов показала кумедне фото, а в підписі до нього заговорила про життєвий девіз.

На новій фотографії Христина закарбувала себе сама, вона з'явилася перед камерою у цікавій білосніжною футболці, на якій чорними літерами написана фраза: "Блін, я забула". Волосся актриси зібрані в акуратний хвостик, а на її обличчі оригінальний макіяж з кокетливими червоними стрілками. У підписі до фото Асмус написала: "А який у тебе девіз по життю?". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.