Зганьбившись в Україні Ані Лорак, очевидно, дуже навіть непогано проводить час в Росії. Новини про виконавицю, яка втекла в РФ після Революції Гідності, в Україні з'являються рідко, і фактично єдиним джерелом залишається Instagram самої виконавиці. Судячи з фотографій, вона себе прекрасно почуває в Росії.
Ані Лорак виклала фото, на якому вона знаходиться в дуже красивому місці, схожому на шикарну віллу, чи то на гольф-клуб.

Разом з нею на фотографії зображений популярний російський виконавець Сергій Лазарєв. “Що мені сніг, що мені спека, що мені дощик проливний, поки мої друзі зі мною”, підписала фотографію Ані Лорак.

Фото призвело соціальні мережі в захват. Всього за дві години фотографія зібрала 121 тисячу лайків, і величезна кількість коментарів, в яких фанати Лорак захоплюються своїм кумиром.

Пізніше в "сторіз" у Лазарєва з'явилося відео з зоряної подругою. На відео дуже схоже, що вони сидять в ресторані! Шанувальники припустили, що це закрита тераса Agalarov Estate.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфи з машини.