Відома голлівудська акторка та зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон зізналася, що і досі носить свій легендарний червоний купальник, який колись припав до душі не одному чоловіку в світі.

Джерело: іноземне видання Fox News.

Так, за словами, 52-річної знаменитості, яка раніше стала креативною директоркою сайту для дорослих зізналася що і досі зберігає той легендарний червоний купальник з "Рятувальників Малібу" вдома, і досі його іноді носить, зокрема в себе в будинку та на вечірки.

"Він лежить у верхньому ящику мого комода! І він досі мені якраз… Ось нещодавно я одягла його на один захід, щоб розіграти друзів", - каже акторка.

Памела в своєму легендарному купальнику, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Крім того, Андерсон поділилася, що колись їй було складно прийняти свою сексуальність та брати участь у відвертих фотосесіях.

"Я була жахливо сором'язливою, хоча ви, напевно, не повірите. Але я поборола це в собі, тому що ненавиділа це почуття. Я зрозуміла, що насправді нікого не хвилює до такої міри, що на мені одягнуто або який я маю вигляд, крім мене самої. Ми - наші гірші критики, - зізнається вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Памела Андерсон взяла участь у відвертій фотосесії для журналу Maxim та довела, що в свої 52 роки все ще залишається в прекрасній формі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 23-річний син Памели Андерсон Брендон Томас Лі розповів про свою алкогольну залежність.

Також портал Знай.uа писав, що Памела Андерсон розлучилася на 12 день шлюбу.