Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз молода матуся показала публіці кумедне фото, а в підписі до нього розповіла про з'ясування стосунків з чоловіком.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася, мабуть, в якомусь ресторані в комірчині з посудом, вона стоїть в оточенні полиць з тарілками. На ній ошатне темний вечірній сукні, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Віра розповіла про сварки з битим посудом. "У нашій родині під час з'ясування стосунків не було розбито жодної тарілки! Інша справа чашки, ось вони якраз летіли. Але, головне, що? Головне, щоб ця чашка летіла з любов'ю! І, бажано, не в вашої коханої людини, а в стіну. Розбитий посуд допоможе тільки випустити пар, а от вирішити питання, зміцнити і з'ясувати стосунки допоможуть чесні розмови один з одним без докорів!", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.