Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз молода матуся показала публіці яскраве фото, а в підписі до нього зізналася, що сумує за "Жіночого кварталу" на карантині і в декреті одночасно.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася, стоячи біля величезного панорамного вікна з зворушливим букетом в руках. На ній помаранчеве плаття в чорний горох цікавого фасону і фактури, яке підкреслило фігуру, адже Віра тільки нещодавно народила сина. Її волосся недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до кадру Кекелія написала: "Дівчатка @zhenskiykvartal_official зустріли мене з квіточками! Це була наша перша зустріч за довгий час ізоляції. Репетиції почалися, а це означає, що дуже скоро ви побачите нові випуски Жіночого Кварталу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.