Відомий російський співак, великий шанувальник політики Володимира Путіна Олег Газманов вже скучив за літом і з цього приводу завантажує в соціальних мережах своїх шанувальників різними завданнями. Газманов похвалився кадрами з шикарного курорту і попросив підписників відгадати, під яку пісню він плаває в басейні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Газманова в мережі Instagram.

"Хочу сонця і літа! А Ви? Знайшов відео мальдівського тропічного дощу і фото з кліпу. Хто пригадає, як називалася пісня з цього кліпу?", - підписав нову публікацію Олег Газманов.

Варто нагадати нашим читачам, що ще в травні росіяни звернули увагу на російського співака Олега Газманова. Він хвалився предками, які брали участь у Другій світовій.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, користувачі Twitter звернули увагу на кількість нагород у співака, який не має до перемоги у Другій світовій жодного відношення. Тому в соцмережах розгорілися гарячі дискусії щодо походження нагород у співака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Газманов взяв шаблю і прийняв бур'яни за "ворогів святої Русі".

Як повідомляв Знай.uа улюбленець Путіна Газманов на карантині заговорив з транспортом.

Знай.uа писав, фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками добрався до Кіркорова.