Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів серією фотографій з риболовлі, де святкувала свій 25-й день народження.

На нових знімках Аліна з'явилася в кокетливому чорному платті в білий горошок, яке красиво підкреслило її витончену фігурку. Волосся красуні зібрані в цікаву зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і не сходить посмішка. Перед співачкою на траві лежить її значний улов, у підписі до публікації вона розповіла, що проміняла гучні тусовки та вечірки на єднання з природою. "День народження я зустрічала на рибалці (багато цього дивуються, але я не особливо люблю звичайні тусовки, мені б природу поруч. Може це вік вже говорить", - написала Гросу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.