Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість пережила трагічну подію - 22 травня у віці 72 років померла мама виконавиці, Ганна Яківна. Після важкої втрати артиска довгий час не вела соцмережі, однак 10 червня порадувала шанувальників новим постом, з'явившись на обкладинці видання "Телескоп". Так, красуня приміряла довге чорне плаття і масивний блейзер-оверсайз, доповнивши образ білосніжним капелюхом. Ірина заінтригувала фанатів, зазначивши, що в душі залишається маленькою дівчинкою.

В душі у мене все ще живе маленька дівчинка... поділилася думками Білик

Фолловери залишилися в захваті: "Ірочка... 😘❤️", "В мене також 😘", "Звичайно і так буде завжди.", "Кожній жінці іноді корисно почути Маленька моя❤️", "Іриша! Люблю нескінченно !!! ❤️❤️❤️", "Чимось схожа на Шер", "Ірочка, ви, красуня❤️❤️❤️", "Ви прекрасні👍👍👍Захоплююсь талантом, красою", "Ти наша маленька дівчинка!!!❤️❤️❤️", "Найкраща дівчинка на світі ....❤️", "щастя цій маленькій дівчинці, бо поки горять її очі любов'ю, слова пісень Ірини справжні щирі і одного разу потрапивши в серці поселяються там назавжди...; -)".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.