Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала численних шанувальників новинкою, про яку замовчувала до останнього - кліпом на пісню "Голий король", виконаній французькою мовою. Так, артистка перевтілилася в загадкову пікову даму, примірявши вбрання чорного кольору і корону.

12 червня прем'єра моєї нової пісні - #ГолыйКороль :) і нової маски для Інстаграма👌🏼 Вгадайте що за мова?) хто зможе перевести?))) поцікавилася Гросу

Фолловери не пройшли повз: "Дуже чекаємо цю пісню 😍буде хіт", "Ой, французька, ніби як, але перекласти не зможу!" "Звичайно ж французька❤️🔥🔥🔥🔥. Пісня вогонь", "З нетерпінням буду чекати на вашу прем'єру 🤗", "Французьку ні з чим не переплутаєш , мова кохання 😍🔥🌹", "Шикарна 😍Скоріше б уже почути її ❤️А голос просто 🔥".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.