Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила пікантний літній кадр, показавши, як засмагає під жарким сонечком на території їх з Юрієм Горбуновим заміського будинку. Так, артистка позувала в чорному міні-бікіні на зеленій галявині, засвітивши струнку фігуру і уплітаючи апетитний ягідний мікс з черешень та полуниці.

Літо - найпрекрасніша пора року ❤️ поділилася радістю Осадча

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Катю компліментами: "💞Яка ж ви красунечка Катруся💞👍", "Смачного.", "No doubt — особливо, маючи такий будинок :)", "Катінька, Ви така красуня!!! Просто неймовірно ніжна!", "Так) гарне фото 🌸літо-тепло,смаколики,краса 🔥", "🌤🌤🌤гарного літа🌤🌤🌤🌤", "Ніжна і тендітна", "Дуже сексуальна", "Катя,Ви - прекрасна😍".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Катя Осадча виставила серію трепетних сімейних кадрів, привітавши тата Олександра Володимировича з днем народження 7 червня. Так, артистка та її найрідніший чоловік позували на тлі квітучого саду заміського будинку, а на останньому фото Катя зафіксувала ще й красуню-маму Ганну Павлівну, яка презентувала апетитний тортик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше