Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-мама знаменитості, Наталія, виставила архівний кадр з донькою, ніжно обіймаючи артистку на березі водойми. Мама зізналася, що приємні вечори, як той, запам'ятовуються надовго. Варто зазначити, що батьки Світлани, мама Наталія і тато Сергій, живуть у Київській області, як і сестра Ксенія з чоловіком.

Приємні вечори запам'ятовуються надовго!!! поділилася спогадами Лобода-старша

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті. Багато хто відзначили, що мама і донька схожі між собою, як дві краплі води: "Дуже схожі !!!! 😍😍😍🥰🥰🥰🥰", "Красиві!!!💐👍", "Одне обличчя", "ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ ГАРНІ ДІВЧАТА!!!!!💯💯💯💯💯💯", "Які красиві дівчата 😍😍😍", "Кращі 💋💋💋 здоров'я 💋💋💋", "Дві красуні ❤️".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Світлана Лобода виставила серію яскравих селфі, примірявши лише чорний топік і засвітивши сталевий прес. Однак головною фішкою образу красуні стали довгі нарощені нігті з металевим покриттям срібного кольору і масивні золоті каблучки на пальцях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.