Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, Ксенія, виставила яскравий кадр з басейну їх заміського будинку, показавши, як проводить спекотні літні дні.

Так, дівчина позувала у бікіні яскраво-рожевого кольору, насолоджуючись водою верхи на надувному фламінго і засвітивши струнку фігуру. Варто зазначити, що батьки Світлани, мама Наталія і тато Сергій, живуть у Київській області, як і Ксенія з чоловіком.

Треба просто ловити момент і насолоджуватися маленькими радощами життя... поділилася думками Ксенія

Фолловери залишилися в захват і засипали красуню компліментами: "Красуня🔥🔥🔥😻😻😻😻😻😘😘😘😘😘💟💟💟💟❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤", "Супер👍🌷🌷🌷".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Світлана Лобода виставила серію яскравих селфі, примірявши лише чорний топік і засвітивши сталевий прес. Однак головною фішкою образу красуні стали довгі нарощені нігті з металевим покриттям срібного кольору і масивні золоті каблучки на пальцях. Тоді фоловеры на повну взялися обговорювати новий стиль красуні, особливо екстремально довгі нігті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.