Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив спільний сімейний кадр з коханою дружиною Сніжаною, взявши участь у важливому соціальному проекті HeForShe Ukraine - рух за гендерну рівність. Так, артист розповів, як їх велике і дружне сімейство ладнає в чотирьох стінах, особливо відзначив так звані "домашні обов'язки".

Як виявилося, подружжя не розподіляють обов'язки між собою, а живуть, як єдине ціле, намагаючись допомагати один одному у всьому, хоч сміття в домі все ж таки виносить чоловік, як і піднімає важкі речі. Сергій упевнений, що стосунки будуються на ініціативі, бажанні, увазі і повазі до партнера.

Ви часто запитуєте і сьогодні я хочу розповісти вам про «домашні обов'язки». Будь-яких їх поділок в нашій сім'ї немає. «Ти робиш це, а ти це» – на мій погляд так невірно. Питання в тому, єдине ціле ви чи ні. Якщо ви різні частини, тоді окей «це роблю я, це – ти». А якщо ви єдине ціле, то у вас буде по-іншому. Тут все побудовано на відчутті, на уважності, на те що б допомогти, зробити приємно. Якщо ти нічим не зайнятий, то ти як радар – крутишся і ловиш сигнали. Попрямував туди, побачив, що щось потрібно. Звичайно, я не дозволяю дружині виносити сміття, брати важкі речі, припустимо драбину і т. д. А в іншому, ми все робимо разом, всі разом. І на мій погляд, що все-таки ми, чоловіки, повинні бути більш уважними. Це ж не складно стежити, крім своїх якихось справ, які ти собі намітив, запитувати себе – чим я можу бути корисний? Тут має бути ініціатива, бажання, увага і повага. Це має бути в радість. А мені здається, що історії про поділ обов'язків, це не дзвіночок, а величезний дзвін, що, хлопці, у вас вже проблеми. Це гармонії, ні ідилії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.