Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Вже цього разу зірка "Аферистів в мережі" поділилася новим фото, на якому вона ніжиться під палючим сонцем, а точніше сидить на бордюрі та, посміхаючись, дивиться в небо. Водночас знаменитість вирішила пожартувати над собою та написала, що майже зажарилася.

Наречена Розенко, фото: Instagram
Наречена Розенко, фото: Instagram

"+33, прожарка середня, поки ще без хрусткої скоринки", - йдеться в дописі під фото.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке фото сподобалися – вони засипали наречену Розенка теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка. Щоправда, знайшлися й ті, які висміяли знаменитість та запевнили, що їй варто почати більше їсти, адже "вона зовсім схожа ту, яка хвора анорексією".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше коронавірус зірвав дах нареченій Розенка - дриль приносить божественне задоволення

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося