Американська акторка, матір шести дітей Анджеліна Джолі останніми роками веде не надто публічне життя і дає дуже мало інтерв'ю, однак вона все ж погодилася привідкрити завісу таємниці щодо свого режиму самоізоляції.

Відповідне інтерв'ю було підготоване виданням Harper's Bazaar.

Колишня дружина Бреда Пітта розповіла, що зараз основною її діяльністю є опіка над дітьми. При цьому вона піклується не лише про їх безпосередні потреби, але і їх психологічний стан: "Як і більшість батьків, я намагаюся зберігати спокій, щоб мої діти не тривожилися зайвий раз через мене - їм і так вистачає приводів для хвилювання".

Цікаво, що родина Джолі взяла на себе додаткові клопоти з домашніми тваринами. Вдома у неї проживає декілька кроленят з обмеженими можливостями - їм неодмінно потрібно жити в парі. Крім того, в будинку також є собаки та ящірки.

Сім'я Анджеліни Джолі, Фото з сайту HELLO! Russia
Сім'я Анджеліни Джолі, Фото з сайту HELLO! Russia

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також голлівудська зірка підтримала протести проти расизму, які проходять у США: "Державна система, яка захищає мене, але не може захистити мою дочку або будь-якого іншого чоловіка, жінку чи дитину в нашій країні через їх кольору шкіри, є неприйнятною".

Також Джолі розповіла про своє занепокоєння наслідками пандемії: вона пояснює, що через вимушену ізоляцію зростає рівень побутового та сексуального насильства, і найуразливішими виявляються жінки і діти.

Також акторка зізналася, що працює над дитячою книгою, яка має допомогти хлопчикам і дівчаткам знати свої права і захищати себе від жорстокості.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі і Бред Пітт можуть знову бути разом? Несподівані деталі розлучення зіркової парочки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна знову розбушувалась - Джолі закотила Пітту скандал через дітей.

Також Знай.ua писав, що Ревнивиця Джолі помстилася Пітту за примирення з Еністон, забрала найцінніше.