Популярна голлівудська актриса Анджеліна Джолі налякала шанувальників зовнішнім виглядом. Зірка дала привід для пересудів після того, як її зняли в Лос-Анджелесі одну в людному місці.

На діловій зустрічі в Беверлі-Хіллз актриса з'явилася в легінсах, туфлях-човниках на підборах, мереживному топі і піджаку. Пікантний образ Джолі підкреслила шкіряною сумочкою. І все – у чорному кольорі. Про це повідомляє Daily Mail.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Голлівудська зірка зібрала волосся в пучок і використала мінімум косметики. На зустріч зірка приїхала разом зі своїм охоронцем. З ким саме зустрічалася актриса, невідомо.

Фанати Анджеліни Джолі перелякалися через її обличчя. Воно виглядало дуже втомленим – бліда шкіра, синці під очима, мімічні зморшки. Користувачі зазначили в соцмережах, що і вираз обличчя актриси досить похмурий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Розкритикували інтернет-користувачі і зайву худорлявість знаменитості. "Що з обличчям, Енджі? Вона або не виспалася, або під чимось", "Джолі виглядає дуже сумною! Переживаю за неї", "Очі якісь дивні", "та й дурневі зрозуміло, колишніх наркоманів не буває, звідти і худоба така", – висловилися вони.

Джолі
Джолі

Нагадаємо, що культова голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі вперше за довгий час після розриву з Бредом Піттом з'явилася на червоній доріжці. Так, у Лос-Анджелесі знаменитість прийшла на прем'єру нового фільму Тіма Бертона "Дамбо", який є кіноадаптацією мультфільму 1941 року. Для виходу в світ 44-річна артистка приміряла елегантне біле плаття з органзи від легендарного будинку Atelier Versace, доповнивши образ невеликими сережками і ніжним макіяжем.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Вбрання з глибоким вирізом на спині підкреслив ідеальну фігуру Джолі, а ще показав численні татуювання, деякі з яких Анджеліна збиралася видалити ще після розлучення.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що відома актриса Анджеліна Джолі з'явилася на світському заході з усіма своїми шістьма дітьми.

Також Анджеліна Джолі засмутилася через те, що Дженніфер Еністон запросила на свій ювілей Бреда Пітта.