Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з нареченою, і в цей раз показав зворушливе весільне відео, на якому позує з новоспеченою дружиною.

Як видно, парочка знята на гарному квітковому тлі, вони прогулюються по полю з люпином у весільних нарядах. Даша одягнена в гарну білу сукню цікавого фасону, яке красиво підкреслило її витончену фігурку, а Микита в сірому костюмі з білою сорочкою. Парочка гарно позує на камеру, цілується і ніжиться на камеру. У підписі до публікації Добринін розкрив секрети щасливих відносин. "Знайти другу половину не так складно. Побудувати здорові відносини – ось ця задача точно не з легких. Якщо більшість з перерахованих нижче пунктів у тебе сходиться – можеш не переживати: все ти робиш правильно", - написав "холостяк" і додав пояснення своїх слів. Фани в захваті від нового відео зіркової парочки, їх засипають компліментами в коментарях до фото, бажаючи щастя та любові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.