Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши серію трепетних відео з донькою Лізою. Так, зіркова мама і малеча прогулялися по саду на території розкішного замку в селі Грязь, вдосталь насолоджуючись спекотними літніми днями. Артистка захоплювалася буйством фарб і всілякими квітами, деякі з яких навіть "переросли" красуню-Лізу.

За це можна все віддати...#таквыглядитсчастье🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 поділилася радістю Пугачова

Фолловери залишилися в захваті: "Хай щастя триває вічно! 🙏🙏🙏💗", "Яка Лізонька красоточка, бережи вас Бог😇🙏👼", "Повністю згодна. Щастя вашій родині🙏", "Вилита мама. Будьте щасливі!", "Любимка.Лізок.Щастя тобі, дитина.☀️☀️☀️☀️☀️❤️❤️❤️❤️❤️", "Сонячна дівчинка😙", "Яка краса 😍", "У вас чудові діти!!!!!! Дай бог вам здоров'я!!!!", "Маленька щебетуха 💓", "Краса 🌹".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.