Вручення найпрестижнішої нагороди в кінематографі США "Оскар" перенесли з 28 лютого на 25 квітня 2021 року. А виною став смертельний коронавірус, який наразі бушує у всьому світі.

Про це повідомили самі організатори премії, пишуть іноземні ЗМІ

"Академія кінематографічних мистецтв і наук і телевізійна мережа ABC оголосили, що 93-а церемонія вручення премії" Оскар "буде перенесена на неділю, 25 квітня 2021 року. Рішення прийнято через глобальної пандемії, викликаної COVID-19", - йдеться в повідомленні.

Статуетка Оскар, 24 канал
Статуетка Оскар, 24 канал

В академії також відзначили, що перенесення церемонії може надати кінематографістам більше часу для завершення своїх робіт.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Терміни подачі заявок для участі в конкурсі так само були продовжені до 15 січня 2021, а для спеціальних категорій фільмів до 1 грудня 2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Львові кінотеатри облаштують просто у автівках - тисніть на гальма, запасайтеся попкорном

Як повідомляє портал Знай.uа в Борисполі організували пересувний кінотеатр - "Залишайся на "Домашньому": дивись кіно на балконі"

Також Знай.uа писав, що Геть нудьгу – топ фільмів, які скрасять карантин несподіваним сюжетом