Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Вже цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото зі зйомок у новому серіалі, а також анонсувала його вихід.

"Одна з найулюбленіших і важливих ролей! Проект, який об'єднав талановитих людей, які люблять свою справу. Проект, в якому я в черговий раз переконалася, що далеко не все залежить від бюджету. Проект, в якому у мене була найпекельніша зміна в житті. Проект, який подарував мені ментального друга.

Христина Асмус, фото - Instagram
Христина Асмус, фото - Instagram

Можливо спочатку ви будете втягуватися в серіал, але потім за вуха не відтягнеш!", - наголосила вона, оприлюднивши світлину, на якому одягнена у форму правоохоронців та має на голову пілотку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке фото сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.