44-річна дружина російського коміка Гаріка Мартиросяна Жанна показала свої стрункі ноги в коротких шортах. І прихильники звинуватили її в обмані.

Фотографію, яка викликала подив, Жанна опублікувала в Instagram.

Жінка опублікувала фото, де позує на велосипеді.

"Мій бюджетний кабріолет", - написала Жанна.

Шанувальники звернули увагу, що після карантину жінка виглядає дуже стрункою і зовсім не набрала вагу за час самоізоляції. І навіть прийшли в подив з цього приводу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

за Причиною стало те, що в попередніх постах Жанна розповідала, що на карантині дуже багато їсть і товстішає. Однак шанувальники побачили, що це зовсім не так і навіть після карантину жінка виглядає приголомшливо.

"Ви весь карантин вводили нас в оману, що ви їсте і толстеете! Ми так вірили!😬", ""Судячи по дизайну не такий він вже і бюджетний", "Блін, Ви впевнені, що їли на карантині", " На вигляд цілком не бюджетний))", "А я їла на карантині, заспокоюю себе, що Ви їсте і толстеете!", "Красиве жити не заборониш...", "Я теж хочу такий бюджетний) боюсь у мене грошей тільки не вистачить", "Красуня", "Хижачка", "Крос-кантрі!", "Офігенна дівчина Жанна і чумовой байк💪", - написали шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський комік віртуозно познущався над співвітчизниками.

Як повідомляв Знай. ua, Регіна Тодоренко загуляла з улюбленцями Путіна.

Також Знай. ua писав, що Мартиросян проговорився про головну таємницю Зеленського.