Народний депутат України, в минулому популярний гуморист студії "Квартал 95" Юрій Корявченков у вівторок, 26 листопада, відзначає свій день народження. Відомо, що Юзику виповнюється 45 років.

У зв'язку з цією подією нагадаємо нашим читачам, як Юрій виглядав в молодості і як він грав на сцені, навіть до знайомства з президентом України Володимиром Зеленським, колегою в студії "Квартал 95". Про це пишуть українські ЗМІ.

Гарік Мартиросян та Юрій Корявченков, YouTube
Гарік Мартиросян та Юрій Корявченков, YouTube

Кар'єра Юрія Корявченкова почалася в гумористичному світі ще в 90-х роках. Так, у 1995 році Юрій грав у КВК з командою з Кривого Рогу "Криворізька шпана", яка пізніше об'єдналася з командою "Сумські богатирі". У 1996 році вже під назвою "50 на 50" гумористи виступали у Вищій Лізі.

Юрій Корявченков, Уніан
Юрій Корявченков, Уніан

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Архівний відеозапис, який зберігся на просторах мережі, може довести, що тоді Юрій був дуже худим і мав підтягнуту форму. Також варто зазначити, що він грав разом з російським коміком і нинішньою зіркою Comedy Club Гаріком Мартиросяном.

А ось пізніше Корявченков познайомився з майбутнім "квартальщиком" Олександром Пікаловим. Хлопці почали виступати за "Збірну Дніпропетровська". Невдовзі, а саме у 1997 році, він став членом Збірної Кривого Рогу", яка згодом перетворилася на "Квартал 95". Колишній комік пробув у команді аж до 2019 року. Після чого "Юзик" прийняв рішення піти до політики.

Нагадаємо, Ігор Лесев розніс Іванісова і "Слугу народу": "Все спустили на гальмах".

Як повідомляв Знай.uа виключений зі "Слуги народу" депутат познущався над Юзиком.

Знай.uа писав, "Слуга народу" Давид Арахамія виправдався за американський паспорт.