Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, на якому позує у цікавій локації.

Як видно, Олексій зображений на вулиці, він стоїть в цікавій позі, він ніби танцює. На прогулянку артист вийшов в цікавому вбранні – на ньому чорна футболка і білі шорти, в кишенях яких лежить щось цікаве. Свій образ артист доповнив чорними кросівками та модними сонцезахисними окулярами. У підписі до кадру Потап написав: "Пуф Пуф! #втп". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації, багато відзначили, що він покращав після весілля з Настею, а деякі запитують, що у нього в кишенях.

Коментарі під постом Потапа
Коментарі під постом Потапа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.