Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зайняла місце Володимира Зеленського у шоу "Розсміши коміка" і була тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала забавні знімки свого дозвілля – виявилося, що вона завзятий рибалка, і навіть похвалилася уловом.

На нових фотографіях Оля відображена і в процесі риболовлі і після неї – вона з радісною усмішкою хвалиться уловом у вигляді досить великої риби. Перед камерою заїзду позує в коротеньких джинсових шортах, які ледь визирають під чорною футболкою. А от свій кокошник співачка проміняла на чорну кепку, її волосся недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до публікації Полякова написала: "Я рибак від Бога". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію рибалки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.