Христина Асмус опублікувала у своєму Instagram привітання для своїх друзів, у яких відбулося одразу дві події за короткий термін. Асмус підтримує близькі стосунки з родиною режисерів Климом Шипенко і Сонею Карпуніною Христина написала, що днями у пари народився первісток. Крім того, в цей день, 16 червня, Клим Шипенко відсвяткував День Народження.

“Універсальний, докладний, сміливий продюсер і сценарист” – так Асмус характеризує Клима Шипенко. Також Христина нагадала і кращі картини, до яких доклав свою руку Клим. Зокрема, мова йде про фільми “Салют-7”, “Холоп” і “Текст”.

Згадала Асмус і Соню Карпуніну. “Режисер, актриса, сценарист, мама двох дітей, ще й одна з найкрасивіших і найсексуальніших дівчат, яких я знаю з абсолютно природною красою!!!”, написала Крістіна в своєму Instagram. Зрозуміло, зірка закликала всіх своїх передплатників привітати близьких друзів з цими подіями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.