Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала незвичайні фото з нової фотосесії в ліфті.

Як видно, перед камерою модель з'явилася в досить відвертому образі – короткій білій спідничці і такий же короткій білій майці, а на її ногах білі кросівки. Свій образ красуня доповнила крихітної сріблястою сумочкою, яка висить на плечі. Альона і так і сяк крутиться перед дзеркалом ліфта, знімаючи себе на телефон. У підписі до публікації вона написала: "Дуже важливий опитування. Яка? 1/2/3/4?". Фани в захваті від нових фото моделі, її засипають компліментами в коментарях, деякі відповідають на її запитання про те, яка фотографія їм подобається більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.