На днях син знаменитої Крістіни Орбакайте і не менш відомого Володимира Преснякова, Микита Пресняков, виклав дуже незвичайний пост на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість поділився забавним відео, знявшись у рекламі магазину електроніки разом з 52-річним батьком. Так, за сюжетом артист разом зі своєю групою "MULTIVERSE" знімав кліп на задньому дворі їхнього будинку, однак Володимир перебив хлопців своїм співом. Микита також зазначив, що в кінці ролика грає справжня пісня гурту під назвою "To Stay".

Заскочили з батьком у Всесвіт. Часи змінилися, і сьогодні для створення крутого контенту не обов'язково мати дороге обладнання – досить смартфона з просунутою камерою. У зйомках, до речі, взяли участь хлопці з моєї групи Multiverse, а в кінці ролика звучить наш реальний трек To Stay!

Фолловери не пройшли повз: "Прикольно! Смішно! Якось по-доброму, по сімейному 👍😉", "Нарешті приємна реклама😋", "А головне не чути 😂 Жарт хороший. Ви чудово співаєте, ваша група 😎", "Смішна реклама👍🏻", "👍Тепер у мене є улюблена реклама 👍І це дивно. Подивилася багато разів. Класно 👍🔥🔥🔥🔥🔥", "Класний ролик! І з почуттям гумору! 👍😁".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав 70-річну Примадонну без фільтрів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.