Співак Данко дав відверте інтерв'ю, в якому розповів, як Жанна Фріске, Бузова і Кіркоров відмовилися допомогти його горю.

Всім відома приказка "про мертвих - або добре, або нічого". Але, виявляється, не всі так вважають. Нещодавно колись популярний, але сьогодні вже мало затребуваний співак Данко, розповів неприємну правду про Жанну Фріске.

Поштовхом до одкровення співака стала нещодавно надана допомога маленькій донечці Данко, яка викликала суперечливі відгуки та коментарі.

Зазначимо, що донька співака Данко і його дружини, Наталії Устюменко, Агата важко хворіє з народження. У малятка діагностували ДЦП і мультикістоз головного мозку. Для того, щоб жити і розвиватися дівчинці двічі на рік необхідні дорогі реабілітаційні процедури.

донька співака Агата
донька співака Агата

сім'я Данко
сім'я Данко

Недавно артисту допоміг футболіст Дмитро Тарасов, оплативши черговий курс реабілітації дівчинки. Вдячності співака і його дружини Наталії не було меж.

Однак, багато хто засудив те, що футболіст зробив подарунок дівчинці напоказ. На що Данко вирішив відповісти відвертим інтерв'ю, в якому розповів про те, як від нього відвернулися колеги по вітчизняному шоу-бізнесу.

За словами співака, багато зірок не те що напоказ, а навіть коли їх просять про допомогу, вважають за краще ігнорувати прохання, роблячи вигляд, що не знайомі з ним.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

сім'я Данко з Тарасовим і Анастасією Костенко
сім'я Данко з Тарасовим і Анастасією Костенко

"Я не прошу у когось дати грошей або щось ще. Хотів, наприклад, за професією попрацювати, попроситися виступити десь, на новорічних виставах також, а у них там свої проекти, - розповідає співак. - Кіркоров той же, найкращий друг тих, хто на небосхилі з'являється. Як тільки популярність проходить, він і не привітається".

Розповів артист і про тих, хто зараз "на коні", і з ким раніше були близькі стосунки:

"Бузова стала зіркою зараз, підійшов до неї на зйомках ток-шоу, сфотографуватися думав, а мене її охорона відразу поставила на місце. А раніше ми добре спілкувалися завжди. Ось при вас можу зателефонувати Бузовій, вона відразу мене пошле . Її прихвосні, як тільки побачили фото з Дімою Тарасовим, відразу почали гидоту писати. А що він зробив? Мало хто зможе з такою людиною, як Бузова, жити, навіть при всій популярності її. Тарасов виявився хорошою людиною, на відміну від неї" .

Як з'ясувалось, Данко образився не лише на Ольгу Бузову. У минулому в артиста був неприємний інцидент і з Жанною Фріске.

Данко розповів про те, що і Фріске, яку після смерті возвели ледь не в статус святої, при зустрічі зробила вигляд, що не знає його.

"Жанна Фріске, про мертвих не говорять погано, але пам'ятаю, як ми близько спілкувалися, на гастролі разом їздили. А якось раз приїхав на тусовку, тоді я вже злетів з усіх чартів, мене не впускали. Дивлюся, Жанна в віпе варто , я їй кажу: "Привіт, Жанна, скажи, що я з тобою". Вона відвернулася і далі продовжила веселитися. Для мене це тоді такий удар був ".

На думку виконавця, зірки шоу-бізнесу спілкуються тільки з тими, з ким вигідно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співак Данко позбувся хворої доньки і втік до коханки

Як повідомляв портал Знай.ua, Рудий з "Іванушек" показав екслюзивні архіви с покійною Фріске

Також Знай.ua писав, батько Фріске після загибелі доньки опинився у борговій ямі, пристави не дають дихати