Батько співачки Жанни Фріске Володимир подав на оскарження рішення Петрівського суду, який відмовив йому в зменшенні суми боргу. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відомо, що на лікування дочки, співачки Жанни Фріске збирали прості мешканці і в 2017 році "Русфонд" виділив ці зібрані гроші у розмірі 21 мільйона рублів.

Однак незабаром Жанна померла і дана сума не знадобилася. Проте відразу після цього батько не передав гроші назад фонду або не перерахував на лікування іншої людини.

Навпаки, віддати гроші він погодився тільки після відповідного рішення суду. Гроші суд постановив повернути, проте пристави також вимагали з батьків збір у розмірі 1 млн 518 тис. руб.

Володимир Фріске поскаржився на жадібність приставів і попросив зменшити його на 379 тис. крб, посилаючись на скрутне матеріальне становище та інвалідність, але суд відмовив.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий телеведучий Дмитро Шепелев, який був чоловіком покійної співачки Жанни Фріске і вів програму "Розсміши коміка" на українському телебаченні, опублікував в мережі забавне карантинний відео. У підписі до нього поцікавився, у всіх діти "зависають" в гаджетах на самоізоляції. За словами Дмитра, на самоізоляції він став більше часу проводити з сином. У Платона вже є свій власний iPad, яким він користується як хоче і скільки хоче. І для зоряного батька це стало неабиякою проблемою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фріске чуттєво привітала племінника, поки Шепелєв "залипнув" на волохатих мавп.

Як повідомляв Знай. ua, вдівець Шепелєв зізнався, як виховує сина Фріске.

Також Знай. ua писав, що вдівець Шепелєв показав, як маніпулює сином Фріске.