На днях народні улюбленці українців Леся Нікітюк і Михайло Поплавський провели спільний прямий ефір у соцмережі. Зустріч вийшла настільки приємною, що ведуча і ректор київського університету, можливо, скоро стануть родичами.

Так, Леся запропонувала Михайлу Михайловичу охрестити її в обмін на статус блогера-мільйонника.

Леся Нікітюк, фото Новий канал
Леся Нікітюк, фото Новий канал

"Давайте так: я вам допоможу набрати мільйон підписників в Instagram, а ви станете моїм хрещеним. Як тільки назбирається мільйон підписників, ви візьмете крижму, і ми підемо до церкви: у Володимирський собор або будь-яку іншу – там вже домовимося. Обов'язково покладіть у конверт гроші та золотий ланцюжок з хрестиком. А ще хресний повинен дарувати мені подарунки на день народження, День святого Миколая та день Лесі – 14 разів у році", – запропонувала вона Поплавському.

Поклавши руку на серце, співаючий ректор погодився на бартер з ведучою Нового каналу. Варто відзначити, що зараз у нього 540 тисяч підписників, у той час як у Лесі – 3,4 мільйона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Поплавський і Нікітюк, скріншот з відео
Поплавський і Нікітюк, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пропозиція ноги і серця", - Леся Нікітюк заінтригувала занадто модним обранцем.

Як повідомляв портал Знай.uа, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк влаштувала битву бікіні з водієм "Le Маршрутка".