Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала у соцмережі Instagram яскраві знімки красивих фотосесій, повідомила, що народила сина. Свою публікацію про цю радісну новину співачка доповнила трепетними фотографіями з чоловіком і сином.

На першому фото, яке, мабуть, було зроблено прямо в пологовому будинку, Джамала зображена з чоловіком, а на інших знімках вона ще вагітна і позує не тільки з коханим, але і з старшим сином. У підписі до публікації щаслива матуся написала: "Селям Алейкум! Ласкаво просимо в наш бенд! Мій другий принц – Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19.06 – народився найпунктуальніший малюк. (За статистикою входить в 4%, оскільки народився в прогнозовану дату, саме у свій час)". Фани в захваті від такої новини від Джамали, її вітають з народженням сина і пишуть масу приємних слів у коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.