Українська співачка Джамала опублікувала у своєму Instagram новий знімок з сином Еміром-Рахманом. Про це передає Clutch.

Співачка Джамала — справжня улюблениця української публіки. Після перемоги на Євробаченні 2016 вона постійно перебуває у центрі суспільної уваги, а після народження сина Еміра-Рахмана її стали любити ще більше. Джамала рідко ділиться знімками з родиною у своєму Instagram, але нещодавно привела свого однорічного сина на зйомки шоу Голос. Діти, які проходили навесні цього року.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Днями Джамала опублікувала у своєму Instagram новий знімок з Еміром-Рахманом. На ньому мама і син зображені в лавандовом полі, яке знаходиться під Києвом. На фото Джа веселитися зі своїм малюком і обидва виглядають дуже щасливими і спокійними.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

«Так інколи хочеться повернутися у своє дитинство. Знову зловити на шкірі тепле морське повітря, відчути запах квітучого граната та кипариса. Друзі, а з чим у вас асоціюється дитинство, що змушує вас поринати у спогади?» — запитала у підписників Джамала.

Вони почали охоче відповідати улюбленій виконавиці: «Я виросла в тайзі Батьки працювали в ліспромгоспі в Сибіру А ми весь день на природі Влітку на річці або в лісі гриби, ягоди», «Цвітіння липи, вздовж Потьомкінських доріг», «Хутір, квітнуть вишні і бабуся пече в печі пиріжки. Аромат свіжеспеченого тіста та весняних квітів, затишок домівки і щира любов рідних», «Крим. Море».

Нагадаємо, Полякову екстрено госпіталізували.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути в її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.