Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в компанії відомого російського коміка Олександра Гудкова. Однак, за словами Слави знімок архівний, а зроблений він був в Одесі, судячи з геолокації.

На фотографії Камінська і Гудков відображені в коридорі якогось приміщення, може готелі. Вона обіймає його за плечі і радісно посміхається, дивлячись у камеру. Слава з'явилася перед камерою в цікавому темному вбранні, який складається з кумедною спідниці та шкіряного косухи, її волосся розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру співачка написала: "Знайшла фотку в архіві і зрозуміла, геній повинен бути геніальним. Як він, наприклад. Риба моєї мрії @gudokgudok. Я свого часу на цитати розтягла всього Федора Двинятина. А у вас які переваги?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами її і Гудкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.