Російський актор Владислав Галкін помер на самому початку великого шляху. Багато хто все ще вважає, що він краще за всіх зміг зрозуміти та відчути характер дитини на екрані, повідомляють російські ЗМІ.

Рідні актора вирішили поховати його на Алеї акторської слави престижного Московського Троєкуровського кладовища. Також саме тут похований улюбленець дітей, ведучий програми "На добраніч, малюки!" Володимир Ухін. Поряд з ним – художник кіно Володимир Аронін.

Цвинтарі, pxhere

Так, Галкін почав свою кар'єру в кіно ще в ранньому дитинстві. Бабуся потайки від матері відвела 9-річного Владислава на проби. Дебютною роллю для нього стала Гекльберрі Фінна в картині Станіслава Говорухіна "Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна".

Наступним яскравим образом виявилася головна роль у фільмі "Цей негідник Сидоров".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Переді мною була абсолютно зріла акторська робота 11-річного хлопця, вибудувана роль, прожита доля. Всі думали: ну знімається хлопчисько в одній картині, в інший, третій. А хлопчисько вже працював! І я сказав: "Знаєш, ти будеш дуже хорошим артистом", - сказав його вітчим Борис Галкін.

Рідні актора хотіли, щоб монумент був виконаний в образі Григорія Котовського, але скульптор Володимир Усов зміг їх відмовити. В результаті, встановили пам'ятник дорослого артиста в повний зріст, поруч з яким сидить той самий Гекльберрі Фінн. Біля його підніжжя в будь-яку пору року лежать живі квіти, особливо взимку – в день народження і день смерті. Також повідомляється, що до нього на могилу приходять діти різного віку та приносять квіти, цукерки.

Могила Галкіна, фото з вільних джерел

Слід зазначити, що Владислав Галкін помер 25 лютого 2010 року через кардіоміопатію – раптову зупинку серця. Через 7 років померла його мати Олена Демидова, яка заповіла, щоб її поховали поруч з сином.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олексій Панін показав провокаційне фото з анексованого Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина загиблого в аварії з Єфремовим показала, в яких умовах вони жили.

Також "Знай.ua" писав, що Павло Майков виступив із заявою з приводу арештованого Михайла Єфремова.