Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала спекотне відео, на якому влаштувала дефіле в сексапільних купальниках.

Як видно, перед камерою модель з'являється в чотирьох різних купальниках – двох червоних, білому і чорному, всі вони різного фасону, але все досить відверті. У підписі до відео Олена запропонувала шанувальникам вибрати, який з купальників їм подобається більше. "Давно не було відео з купальниками 1/2/3/4? Який купальник від @a_lingerie_ua ви б вибрали? На їх сторінці понад 20 різних стильних моделей. Так само якщо при замовленні скажете, що від мене, отримаєте знижку 10%. Tanir&Tyomcha – До Мурашок", - написала вона. Фани в захваті від нової публікації моделі, її засипають компліментами в коментарях, деякі відповідають на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.