Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, красуня-дочка Ліза влаштувала показ мод у пральній кімнаті, приміряючи різні вбрання і розповідаючи про кожне окремо. Варто відзначити, що дівчинка дійсно дуже схожа на Пугачову не тільки зовні, але і звичками, а фанати також захоплюються її розкішним довгим волоссям.

Показ мод у пральні 😊 пожартував Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "артисти!!!! які ж у вас чудові діти!!! Максиме, дякую що ділитеся!!!! щастя вам величезного!!!!!!", "Яке шикарне волосся у Лізи😍😍😍", "Сукня по-селянськи 😀", "Копія Мама!!! 😻😻😻😻😻", "Маленьке чорне плаття по-селянськи 🤣🤣🤣", "Японська імператриця особливо хороша)", "В довгому платті вона на маму схожа. Взагалі дуже ефектна дівчина😄👍 а діти так швидко ростуть🙈".

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.