У фанатів з’явився новий привід для поваги Кіану Рівза та Ентоні Гопкінса. Акторка Вайнона Райдер розповіла, як вони відмовилися за вказівкою режисера доводити її до сліз.

Під час інтерв’ю виданню The Times акторка Вайнона Райдер розповіла про один цікавий випадок на зйомках фільму "Дракула", у якому Кіану Рівз та Ентоні Гопкінс дали новий привід своїм фанатам додати їм "+1 до респекту".

Райдер розповіла про випадок під час зйомок, а саме про сцену, у якій Дракула у виконанні Гарі Олдмана обертається на пацюків. Акторка там мала зобразити істерику. Постановник картини вирішив, що для того, аби емоції виглядали реалістичніше, її потрібно довести морально. Через це він почав на неї кричати та ображати її.

кадр із фільму "Дракула", скрін з відео
кадр із фільму "Дракула", скрін з відео

Режисер спробував залучитися в цій справі підтримкою партнерів Вайнони, а саме Рівза та Гопкінса. Проте, не дивлячись на ризики для ролі, вони не стали виконувати наказ постановника.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Я повинна була плакати. Річард Ґрант, Ентоні Гопкінс, Кіану… Френсіс намагався змусити їх усіх викрикувати слова, від яких я заплачу. Але Кіану не став, Ентоні не став… З цього нічого не вийшло", - розповіла Вайнона Райдер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіану Рівз потрапив у неприємну пригоду під час авіаперельоту, однак показав себе при цьому людиною, що вміє долати труднощі і допомагати іншим.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіану Рівз знайшов кохання свого життя.

Також Знай.ua писав, Кіану Рівза помітили в незвичному образі.