Відома українська співачка Аліна Гросу, яка торік вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новим забавним відео, в якому поставила на передплатників знаменитий експеримент.

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася, мабуть, у себе вдома. На ній сіра толстовка з капюшоном, під комір вона заправила розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж. Відео співачки супроводжує звукова доріжка з популярною мережевою аудіоілюзією, суть якої в тому, що чують ті, хто слухає – "Єнні або Лорол". Правильна відповідь "Лорол", але більшість користувачів чують "Енні". У підписі до публікації Гросу написала: "Що чуєте? #єнні #лорол? Я чую і те і те. В оточенні все, в основному, Єнні, у нас суперечка". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.