Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Пара зареєструвала свої стосунки в РАЦСі 20 травня. Тисячі фолловерів стежать за закоханими у Instagram.

Деталями особливого дня Нікіта і Даша поділилися із журналістами видання "Сегодня. Lifestyle". Вони розповіли, які зіркові гості будуть присутні на весіллі, де воно відбуватиметься та у скільки обійдеться в умовах пандемії коронавірусу.

Наречені запросили на свято відомий український гурт KAZKA. Також вони планують виступ Ірини Білик. За словами нареченого, одного разу вона йому написала, сказала, що знає про одруження і обов'язково виконає пісню у подарунок.

Даша зізналася, що весілля відбудеться на даху, з видом на Київ. Серед декорацій буде багато лампочок та вогників. Закохані планують витратити на свято десятки тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"На весілля запрошені 68 людей – це тільки родичі та друзі", – розповіла Квіткова.

Церемонія буде дуже чуттєвою, закохані хочуть до сліз розчулити гостей своїми клятвами і обіцянками.

Даша хотіла зробити сюрприз коханому і купила квитки в Нью-Йорк. Проте через пандемію коронавірусу у світі поїздка не відбудеться і наречені не знають, куди поїдуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.