Ведучий комедійного шоу на YouTube Comment Out Володимир Марконі заявив, що Христина Асмус і Гарік Харламов оголосили про розлучення в рамках програми.

Зірки, які приходять на цю передачу, пишуть в Instagram іншим публічним людям коментарі, які вигадують автори проекту. Якщо гості відмовляються це робити, їм доводиться виконувати "покарання".

Марконі розповів "Комсомольській правді", що Асмус і Харламов приходили на шоу і повідомлення про розлучення були несправжніми.

"В нашому останньому раунді, коли в грі нічия, ми кидаємо монетку, але в цей раз ми вирішили, що вони повинні виконати одне покарання на двох. Як ви бачите по тексту, і у Гаріка, і у Христини все збігається слово в слово. Так що цей текст з картки", - сказав ведучий.

Марконі додав, що до виходу передачі Асмус і Харламов будуть спростовувати його слова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Христина Асмус і Гарік Харламов, фото Instagram
Христина Асмус і Гарік Харламов, фото Instagram

"Гарік і Христина були найкращими учасниками шоу. Так як вони прекрасні актори, за інерцією довгий час вони напевно ще будуть говорити: "Ні, ні". Але як тільки в липні вийде випуск, ми всі карти відразу ж розкриємо", - зазначив він.

Раніше дотепний шоумен під своїм постом в Instagram відповів користувачам соцмережі на питання про розлучення Харламова і Асмус, що "це все шоу".

скріншот поста Марконі

Крім того, Гарік за добу до "офіційної заяви" сфотографувався зі спортсменом і актором Андрієм Трушиним, який працює в Comment Out.

Харламов і Трушин, скріншот

"Обожнюю диванні теорії змови, скандали, інтриги, розслідування 🔍 Все ви знаєте і все ви бачите. Хто який насправді, в чому причина і хто з нас саме подав на розлучення 🤔 Ок, не буду забирати у вас мікрофон)) Займайтеся творчістю, коменти відкриті))", - написала Асмус в своєму Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Асмус розповіла, як Харламов доводить її до божевілля.

Як повідомляв портал Знай.uа, адвокат Анатолій Кучерена, який в розлученні з Харламовим представляє Асмус, розповів, що артисти почали процес близько півтора місяців тому.

Також портал Знай.uа писав,що Асмус після заяви про розлучення з Харламовим пустилася берега.