Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів в соцмережі, а підписи до них вона розповіла, що в черговий раз збільшила груди і докладно описала про свою операцію.

На фотографіях Альона активно демонструє груди, а також показує результати нової пластики на знімках із серії "до і після". На першому фото вона позує перед камерою в спеціальному чорному топі, який потрібно носити після такого виду хірургічного втручання. А на другому знімку можна побачити, як змінився бюст моделі після чергової операції. "Я ЗРОБИЛА БІЛЬШЕ ГРУДИ. Багато хто вже здогадалися, побачивши визирає з-під одягу післяопераційний топ. ТАК! Я знову зробила груди у @dr.ivanchuk. Але це була планова операція!", - каже Омович. Фани в захваті від нової публікації моделі, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.