Ксенія Собчак співпрацювала з автомобільним брендом Audi в Росії протягом 8 років. Однак все хороше коли-небудь закінчується. Компанія прийняла рішення розірвати контракт з Ксенією Анатоліївною. Причина – критика на адресу руху Black Lives Matter.

Відома російська зірка та опозиціонерка розкритикувала Black Lives Matter, і гасло руху Eat the rich (“їж багатих”). Вона заявила, що ніхто не бажає боротися проти бідності, адже це дуже складно для виконання.

Ксенія Собчак, скріншот: YouTube
Ксенія Собчак, скріншот: YouTube

“Зате боротися за те, щоб не було багатих – весело і приємно”, заявила Собчак. “А під шумок можна і сумочку дорогу вкрасти”, резюмувала опозиціонерка.
Після виступу Собчак, Audi негайно відреагувала на її слова.

Представник бренду Вернер Нойхольд заявив, що компанія припиняє партнерські відносини з російською зіркою. “Наша компанія рішуче засуджує будь-які види дискримінації та расизму, це суперечить нашій корпоративній культурі”, підкреслив Нойхольд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, екс-соліст "Чай удвох" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.uа" писав, що екс-соліст Чай удвох відправився в чистилище.