Російський співак Олександр Буйнов під час боротьби з онкологічним захворюванням зізнався, що спланував власні похорони, обравши для цього місце поблизу акторки Анастасії Заворотнюк, яка також наразі бореться з недугою.

Про це повідомляє низка іноземних ЗМІ.

Відтак, за словами виконавця, він не хоче бути похованим в Москві - вже вибрав для себе місце на елітному кладовищі в селі Анкудінове, де поховані батько Заворотнюк, яка бореться з раком, та її брат з дружиною.

"Я забив собі місце в селі, де я живу. Навіщо мені Москва?", - сказав артист.

Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кладовище знаходиться на території Новомосковського адміністративного округу, і ділянки там виставляються на продаж на аукціонах. Ціна за одне місце доходить до 652 тисяч рублів.

Відомо, що місце поховання придбав не тільки Буйнов. Хворий на рак співак Шура купив місце на цьому ж кладовищі з труною, яка має двоє дверей. Співак навіть продумав, що на його пам'ятнику буде викарбувано напис "Твори добро!".

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська дала поради жінкам, чому потрібно завжди виглядати привабливо та сексуально.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап відростив собі дещо довге на радість Каменських: "У вас відклеївся"

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Могилевська в грайливій позі розповіла про найкраще побачення з коханим: "У пустелі"